Πλυντήρια πιάτων για άψογο στέγνωμα

Το στεγνωτήριο πιάτων που ξεχωρίζει από όλα τα πλυντήρια πιάτων

Το στεγνωτήριο πιάτων που ξεχωρίζει από όλα τα πλυντήρια πιάτων

Στεγνώνει τόσο άψογα, όσο καθαρίζει: Το πλυντήριο πιάτων Bosch PerfectDry διαθέτει το σύστημα Zeolith® και σας προσφέρει άψογο στέγνωμα, ακόμα και των πιο απαιτητικών πλαστικών σας σκευών.

Πολλά πλυντήρια πιάτων μπορούν να καθαρίζουν πλαστικά σκεύη. Αυτό τα στεγνώνει κιόλας.

Πολλά πλυντήρια πιάτων μπορούν να καθαρίζουν πλαστικά σκεύη. Αυτό τα στεγνώνει κιόλας, τέλεια.

Είτε πρόκειται για πλαστικά δοχεία φαγητού, μπολ, πιάτα, ποτήρια ή μπιμπερό, συχνά τα πλαστικά σκεύη είναι η πιο κοινή επιλογή στην καθημερινότητά σας. Όσο χρήσιμα κι αν είναι όμως, το πλύσιμό τους στο πλυντήριο πιάτων συχνά σημαίνει περισσότερη δουλειά. Τις περισσότερες φορές τα πλαστικά σκεύη παραμένουν βρεγμένα και πρέπει να τα σκουπίσετε στο χέρι. Χάρη στα πλυντήρια πιάτων PerfectDry με καινοτόμο σύστημα Zeolith® μπορείτε να τακτοποιείτε τα πλαστικά σας σκεύη στα ντουλάπια αμέσως μόλις τα βγάλετε από το πλυντήριο, χωρίς να χρειάζεται να τα σκουπίσετε καθόλου στο χέρι.

Πλυντήρια πιάτων PerfectDry

PerfectDry με σύστημα Zeolith®. Για άψογο στέγνωμα, ακόμα και των πλαστικών σκευών.

Τα πλυντήρια πιάτων Bosch PerfectDry σας γλιτώνουν από επιπλέον κόπο, καθώς στεγνώνουν άψογα τα πιάτα σας με ομοιόμορφη, ισχυρή αλλά και ήπια τρισδιάστατη ροή αέρα, ενώ χάρη στην τεχνολογία Zeolith® απορροφούν την υγρασία και τη μετατρέπουν σε ζεστό αέρα, εξοικονομώντας σας παράλληλα ενέργεια. Επιπλέον, η επιλογή ExtraDry αυξάνει την ισχύ στεγνώματος, εάν χρειάζεται. Το αποτέλεσμα είναι ότι όλα σας τα σκεύη, ακόμα και τα πλαστικά, όχι μόνο βγαίνουν αστραφτερά και καθαρά, αλλά και απολύτως στεγνά. Απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και στεγνώματος των κουζινικών σας, καθόλη τη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου πιάτων Bosch, εύκολα και χωρίς κανένα κόπο.

Καθαρός σχεδιασμός. Απίστευτη ευκολία χρήσης.

Καθαρός σχεδιασμός. Απίστευτη ευκολία χρήσης.

Οι οθόνες TFT των πλυντηρίων πιάτων Bosch, σας επιτρέπουν να επιλέγετε προγράμματα εύκολα και γρήγορα. Επίσης, χάρη στο απλό μενού με κείμενο στα Ελληνικά και στις συνεχείς ενδείξεις κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, ενημερώνεστε άμεσα για την κατάσταση της συσκευής σας με μια ματιά. Τέλος, η εντυπωσιακή οθόνη TFT προσφέρει επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες, όπως π.χ. για την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας και σας ενημερώνει για τη χαμηλή στάθμη του αλατιού και του λαμπρυντικού στο πλυντήριό σας, όταν χρειαστεί.

Αθόρυβο σαν ψίθυρος.

Αθόρυβο σαν ψίθυρος.

Η κουζίνα δεν είναι απλώς ο χώρος που μαγειρεύετε. Είναι εκεί που δουλεύετε, ξεκουράζεστε, διαβάζετε, ακούτε μουσική, κάθεστε με τους φίλους σας ή παίζετε με τα παιδιά σας. Είναι ουσιαστικά ο χώρος που ζείτε και περνάτε την περισσότερη ώρα σας και θέλετε να σας προσφέρει πάντα την άνεση και ηρεμία που αναζητάτε μετά από μια κουραστική μέρα. Γι' αυτό φροντίσαμε τα πλυντήρια πιάτων Bosch να λειτουργούν ιδιαίτερα αθόρυβα. Για να υπάρχει μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, κάθε πλυντήριο πιάτων Bosch δουλεύει σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου από το συνηθισμένο, χάρη στο εξαιρετικά ήσυχο πρόγραμμα Αθόρυβο. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, ειδικά όταν η κουζίνα σας και το καθιστικό σας είναι ενιαίος χώρος.

Ο σωματοφύλακάς μας για κάθε είδος ποτηριού.

Ο σωματοφύλακάς μας για κάθε είδος ποτηριού.

Ποτήρια χρησιμοποιούμε καθημερινά, και η πιο εύκολη λύση είναι να τα πλένουμε και να τα στεγνώνουμε στο πλυντήριο. Όμως είναι σημαντικό τα ποτήρια να διατηρούνται σαν καινούργια για όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα πλυντήρια πιάτων μας φροντίζουν ιδιαιτέρως τα πολύτιμα και αγαπημένα γυάλινά σας. Το πρόγραμμα Ποτήρια 40°C καθαρίζει απαλά τα αγαπημένα ποτήρια σας και τα στεγνώνει άψογα. Στο κάτω καλάθι μπορείτε να στερεώσετε το πρόσθετο εξάρτημα συγκράτησης ποτηριών κρασιού GlassSecure, για να πλένονται με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και να διατηρούνται αστραφτερά ακόμη και τα πιο ευαίσθητα κολονάτα ποτήρια κρασιού. Το GlassSecure συγκρατεί σταθερά όλα τα είδη ποτηριών, ακόμη και τα πιο ψηλά ή ευαίσθητα, για να μη χαράσσονται. Η σχολαστική προστασία τους εξασφαλίζει αστραφτερή λάμψη που διαρκεί, ενώ η τεχνολογία Bosch ρυθμίζει την αναλογία σκληρού και μαλακού νερού με μια ειδική βαλβίδα ελέγχου. Έτσι, η λάμψη τους διατηρείται ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα.

Ποιότητα Bosch σε ολόκληρη τη σειρά. Η γκάμα των πλυντηρίων πιάτων μας.

Μετάβαση στα προϊόντα

Εύρεση αντιπροσώπου στην περιοχή σας

Εύρεση αντιπροσώπου στην περιοχή σας

Το νέο σας πλυντήριο πιάτων Bosch μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά σας. Επιλέξτε την πόλη σας και βρείτε άμεσα και εύκολα τον κοντινότερο αντιπρόσωπο μας.

Αναζήτηση αντιπροσώπου

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!