Συσκευές ατμού

Διατηρήστε αυτά που άλλοι χάνουν στο βράσιμο: τη γεύση και τις βιταμίνες.

Οι συσκευές ατμού Bosch είναι ο πιο ήπιος και υγιεινός τρόπος μαγειρέματος. Ο ζεστός ατμός μαγειρεύει τα φαγητά πολύ ήπια, διατηρώντας τις πολύτιμες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία. Οι γεύσεις απελευθερώνονται καλύτερα και τα λαχανικά διατηρούν όλο το χρώμα τους. Με λίγα λόγια: οι ατμομάγειρές μας είναι η νούμερο 1 επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Φούρνοι ατμού: μία συσκευή, τρεις τρόποι ψησίματος.

Μαγείρεμα με ατμό, ψήσιμο ή και τα δύο: με τον ήπιο ατμό και την προαιρετική προσθήκη θερμού αέρα, έχετε όλες τις επιλογές που χρειάζεστε. Το DishAssist προεπιλέγει αυτόματα το βέλτιστο τύπο θερμότητας, τη θερμοκρασία και το χρόνο για αμέτρητα φαγητά. Ακόμα και μετά το μαγείρεμα και το φαγητό, η απόλαυση συνεχίζεται: χάρη στο EcoClean Direct και σε μια ειδική επίστρωση που απορροφά αυτόματα τα υπολείμματα, δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου καθάρισμα.

Φούρνοι ατμού

Ατμομάγειρες: διατηρούν όλα τα αρώματα και τις πολύτιμες βιταμίνες.

Οι ατμομάγειρές μας συγκεντρώνονται σε αυτό που μετράει: στη γεύση. Ο ήπιος ατμός επιτρέπει στις γεύσεις να απελευθερώνονται τέλεια, χωρίς να χρειάζεται καθόλου πρόσθετο λίπος. Χάρη στα προεπιλεγμένα αυτόματα προγράμματα, μπορείτε να μαγειρέψετε τέλεια έως και 17 φαγητά. Και επειδή όλοι οι ατμομάγειρες της Bosch έχουν το δικό τους δοχείο νερού, δεν χρειάζεται ούτε σύνδεση νερού. Με τη Bosch, λιγότερα σημαίνει πραγματικά περισσότερα.

Ατμομάγειρες

Αξεπέραστη τεχνολογία για κορυφαία γεύση.

Για να διασφαλίζουμε ότι ο εξοπλισμός κουζίνας μας θα σας υποστηρίζει αξιόπιστα όσο γίνεται περισσότερα χρόνια, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά. Ο εσωτερικός εξοπλισμός των ατμομάγειρων και των φούρνων ατμού κατασκευάζεται από τον καλύτερο χάλυβα υψηλής ποιότητας και είναι 100% ανοξείδωτος. Το δοχείο νερού αφαιρείται για να το γεμίζετε εύκολα. Και χάρη στο πρόγραμμα αυτόματης απασβέστωσης, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε ποτέ ξανά με τη χρονοβόρα απασβέστωση.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στην περιοχή σας!