Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων Bosch: Τέλειος εντοιχισμός, αστραφτερή καθαριότητα, μοναδική υγιεινή.

Τα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων μπορούν να εγκατασταθούν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας και να επενδυθούν με το υλικό που έχετε επιλέξει για τα ντουλάπια σας, ώστε να δέσουν αρμονικά με όλο το χώρο.

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων πλάτους 60 εκ.: τέλεια αρμονία, λαμπερή καθαριότητα.

Για εσάς που επιθυμείτε να έχετε μια ενιαία και ομοιόμορφη εικόνα στην κουζίνα σας, χωρίς να ξεχωρίζουν οι συσκευές από τα υπόλοιπα έπιπλα, υπάρχουν τα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων Bosch. Μπορείτε να επιλέξετε είτε κάποιο με εμφανή μετόπη, ώστε να είναι φανερό μόνο το χειριστήριό του και η οθόνη που προβάλει όλες τις πληροφορίες για τη λειτουργία του, είτε κάποιο πλήρους εντοιχισμού που θα είναι εντελώς αόρατο και εντοιχισμένο-αφομοιωμένο στα ντουλάπια σας. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα καθαρισμού, εύκολα, γρήγορα και με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων πλάτους 60 εκ.

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων πλάτους 45 εκ.: μικρά εξωτερικά, με άπλετο χώρο εσωτερικά.

Δεν έχετε αρκετό χώρο στην κουζίνα σας για να τοποθετήσετε το κλασικό πλυντήριο πιάτων πλάτους 60 εκ.; Κανένα πρόβλημα. Επιλέξτε κάποιο με πλάτος 45 εκ., είτε με εμφανή μετόπη, είτε πλήρως εντοιχιζόμενο, ανάλογα με το ποιο ταιριάζει καλύτερα με την αισθητική σας και τον χώρο σας. Ένα είναι σίγουρο, ότι θα χωρέσει άνετα και θα πλύνει τέλεια όλα τα σκεύη σας, από τις κατσαρόλες και τα ταψιά μέχρι τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνά σας.

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων πλάτους 45 εκ.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!