Προετοιμασία πρωϊνού

Το καλύτερο δεν έρχεται στο τέλος – έρχεται μόλις ξυπνήσετε.

Είναι υπέροχο όταν το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι ταυτόχρονα και το πιο απολαυστικό. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους, οι καφετιέρες, οι φρυγανιέρες και οι βραστήρες μας μεταμορφώνουν τα καλύτερα υλικά σε ένα εξαιρετικό πρωινό.

Καφές αντάξιος ενός barista.

Με τις αυτόματες εντοιχιζόμενες καφετιέρες, το σύστημα ζεστών ροφημάτων TASSIMO, τις καφετιέρες φίλτρου και τους μύλους καφέ της Bosch, οι λάτρεις του καφέ βρίσκουν πάντα αυτό που ταιριάζει στα γούστα τους.

Καφετιέρες

Απολαυστικά φρυγανισμένο ψωμί – φρυγανιέρες Bosch.

Με τις φρυγανιέρες μας, κάθε φέτα ψωμιού γίνεται πάντα τραγανή. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους, το ψωμί σας φρυγανίζεται πάντα τέλεια και δεν είναι ποτέ ούτε υπερβολικά άψητο ή υπερβολικά ξεροψημένο. Όσα κι αν θέλετε να τρώτε στο πρωινό σας.

Φρυγανιέρες

Εξίσου ευπροσάρμοστες με τα γούστα σας: οι γκριλιέρες μας.

Με τις γκριλιέρες μας, μπορείτε να ψήνετε λαχταριστές λιχουδιές τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω. Οι πλάκες με αντικολλητική επίστρωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο πλευρές. Η επιφάνεια για γκριλ είναι ιδανική για μπριζόλες ή λουκάνικα και η λεία επιφάνεια είναι τέλεια για σάντουιτς. Χάρη στα αυλάκια απορροής λίπους, ό,τι φτιάχνετε στις γκριλιέρες μας έχει πάντα χαμηλά λιπαρά. Και για να διευκολύνουμε τη ζωή σας μετά το ψήσιμο, οι πλάκες μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο.

Γκριλιέρες

Η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται! Με τους βραστήρες Bosch.

Το πρωί πρέπει να κάνετε γρήγορα. Οι βραστήρες μας φροντίζουν να βρίσκεται το τσάι σας στο τραπέζι όταν είστε έτοιμοι να φάτε πρωινό. Έτσι, τα επίπεδα του στρες είναι πιο χαμηλά – το ίδιο και ο λογαριασμός ρεύματος.

Βραστήρες

Είναι εύκολο να απολαύσετε ένα υπέροχο πρωινό.

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και πρέπει να είναι μια στιγμή αφιερωμένη στον εαυτό σας. Οι εντοιχιζόμενες αυτόματες καφετιέρες και οι καφετιέρες φίλτρου μας ικανοποιούν κάθε επιθυμία για τον καφέ. Οι βραστήρες μας προσφέρουν ζεστό νερό για αρωματικό τσάι. Και οι φρυγανιέρες μας μπορούν ακόμα και να ξεπαγώσουν το ψωμί.

MyBosch

Εγγραφείτε δωρεάν και επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια!

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.

+30 2104277500 (πανελλαδικά)

Ανακαλύψτε τη Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!